Kinderkamer kunst, kunst aan de muur van je kinderkamer

Kinderkamer kunst,
kunst voor je kindje

Je kindje is op komst, de kinderkamer is klaar en ziet er uit om door een ringetje te halen maar er mist nog wat. Kinderkamer kunst; een kunstwerk voor in de kinderkamer. Iets liefs en unieks.

Kinderkamer kunst

Een poster van een bekend konijn kan hardstikke leuk zijn, maar wij zochten naar iets dat meer uitstraalt. Een kunstwerk dat uniek is en niet als een Ikea poster bij 50% van de kinderkamers hangt. Kinderkamer kunst mag ook écht zijn. Mooie en stijlvolle werken die in kleine oplage met de hand gemaakt worden. Stuk voor stuk uniek of genummerd terwijl kleine kunstenaars ondersteund worden.

De start van Kinderkamerkunst

Zeefdruk Uilskuiken - Kinderkamer kunst door Menno van Duijn
De zeefdruk van het uilskuiken van Menno van Duijn, waarmee het allemaal begon

Toen wij ons eerste kindje kregen zochten wij naar mooie unieke kunstwerkjes. Geen posters en massaproducties maar kleine werken die blijven aanspreken. Kleine kunst die wat toevoegt aan het interieur van je kinderkamer. We vonden dit niet online. Wel zagen wij de kleine zeefdrukjes van vaak jonge dieren van Menno van Duijn die in kleine oplages (meestal een oplage van 50) met de hand gedrukt worden en zo telkens uniek zijn. Die vonden we bij de Gebroeders van Duijn in Den Haag,

Die kleine kunstwerkjes van Menno en andere kunstenaars – bieden wij aan via Kinderkamerkunst.eu.

De kinderkamerkunst curator

Op de winkelpagina van Kinderkamer kunst kom je alleen de werken tegen die voldoen aan onze eisen. Alleen kunstenaars die passen bij onze stijl en alleen in kleine oplage werken, kun je hier vinden. Wij maken een selectie waaruit jij kunt kiezen. Kunstwerkjes die prikkelen, kunstwerkjes waar jij en je kind met plezier naar blijven kijken.

Kinderkamer kunst voor jouw kindje?

Kijk gerust eens rond op onze website kinderkamerkunst.eu en wie weet zie je daar een prachtig kinderkamerkunstwerkje dat precies past bij jou en je kindje.

 

Tagged , , , ,