Een kunstwerk voor vaderdag, echte kunst voor in de kinderkamer

Een kunstwerk voor vaderdag
Een kunstwerk voor vaderdag

Geen idee wat je voor vaderdag wilt geven aan de vader van je (wellicht nog ongeboren) kindje? Een kunstwerk is altijd goed! Jonge vaders hoeven niet altijd hakbijlen, vlammenwerpers en reuzekatapulten voor vaderdag. Een jonge vader wil een mooie kinderkamer! En wat is er nu leuker om die prachtige kinderkamer, die pappa met zijn eigen handen heeft gebouwd (oké, geschilderd), af te maken met een prachtig kunstwerk. Koop een kunstwerk voor vaderdag!

Is een kunstwerk voor vaderdag duur?

Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt op zoek gaan naar een originele Rembrand, een reproductie van een bestaand schilderij, of een chinees -in een sweatshop ingekleurd- ‘olieverfschilderij’. Dat kan. Veel leuker is het om een mooi kinderkamer-kunstwerk te vinden dat uniek is, waarmee je Nederlandse kunstenaars steunt en je kinderkamer extra uniek maakt. De prijzen voor een kunstwerk voor vaderdag vallen -in ieder geval bij Kinderkamerkunst- erg mee. Vanaf € 45,- heb je al een handgedrukte zeefdruk in kleine oplage in huis!

Een kunstwerk voor vaderdag is ook goed voor de vorming van je kind

Het is al geweldig leuk om een mooi kunstwerk te (laten) geven voor vaderdag. Een mooi werkje dat past bij de stijl van de baby of kinderkamer. Dat hoeft niet persé een afbeelding van een beestje te zijn, maar dat mag natuurlijk ook abstract of fantasie zijn. Als Pappa dan ook nog eens hoort dat een kunstwerk in de kinderkamer goed is voor de ontwikkeling van je jonge kindje dan is dat natuurlijk extra leuk!

Koop jij vast een kunstwerk voor vaderdag?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een kunstwerkje voor vaderdag kopen? We hebben prachtige werken in onze webshop. Unieke werken, of werken in kleine oplage. Altijd gesigneerd door de kunstenaar. Bestel een mooi werkje in onze webwinkel vol met kinderkamerkunst!

Tagged , , , ,