algemene voorwaarden

We houden van duidelijkheid en leesbare voorwaarden, komen ze;

Kunstwerken in kleine oplage voor in de kinderkamer

Wij houden van kunst in kleine oplages tegen redelijke prijzen. Als de oplage wordt vermeld, dan worden er -zo geeft de kunstenaar aan- ook niet meer van geproduceerd, hooguit in een vervolgeditie met nieuwe nummering (II of III). Dit conform de regels van de belastingdienst.
Alle werken zijn handgemaakt en/of gedrukt. Dat betekent dat het werk dat op de site staat iets kan afwijken van het werk dat je thuiskrijgt. Dit is onderdeel van de kunst en het unieke karakter van alle stukken. Het werk dat in onze webwinkel wordt aangeboden is slechts een voorbeeld.

Het verzenden van kunstwerken voor de kinderkamer

Al onze goederen worden indien verzending per post mogelijk is, stevig verpakt in daarvoor bestemde verpakking, per verzekerde en/of aangetekende post geleverd uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van de betaling. Overigens wordt altijd getracht nog dezelfde dag of de dag na ontvangst van het verschuldigde bedrag te verzenden.
Verzending per aangetekende en/of verzekerde post bedraagt per (totale) bestelling euro 10,00 voor de BeNeLux en Duitsland. Bestellingen uit andere landen worden verstuurd voor de  werkelijke verzend- en verpakkingskosten.
Let op: als u denkt dat de verpakking zo erg is beschadigd dat ook de inhoud beschadigd kan zijn, moet u de postbode daarvan aantekening laten maken en het pakket weigeren in ontvangst te nemen. Alternatief kan zijn het pakket in bijzijn van de postbode open te maken. In verband met de bewijslast het pakket ieder geval niet zonder meer accepteren!

Online kunst kopen en de wet

Kinderkamerkunst houdt zich natuurlijk aan de wet. Zo staat er in de wet dat u veertien werkdagen bedenktijd krijgt als u een product op afstand koopt. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u binnen de bedenktijd aangeeft dat u het product niet wilt hebben (zie wat doen bij retourneren/annuleren) en vervolgens binnen veertien dagen het product terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. De verzendkosten om het product terug te sturen worden niet vergoed, die blijven voor uw rekening.
Klachten voorkomen wij het liefst, maar mochten er toch klachten zijn, neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd tot een oplossing te komen.