annuleren/retourneren

Wat te doen bij annuleren/retourneren?

Annuleren van je bestelling

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan moet je het pakket bij bezorging weigeren. Indien Kinderkamerkunst reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, binnen uiterlijk 14 dagen aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren en de afkoelperiode

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het bestelde te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk, zoals op uw verzoek ingelijst werk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen moet je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Kinderkamerkunst zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten.
Wij adviseren je om bij retournering te kiezen voor de aangetekende pakketpost.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kinderkamerkunst kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je moet hierbij in ieder geval je volledige naam en het factuurnummer vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij in ieder geval je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgiƫ dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling moet gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Kinderkamerkunst hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres

Kinderkamerkunst.eu
Molenstraat 26
2611 KB Delft